Ziek van het proberen om elke avond een parkeerplaats te vinden?

MyMove...

Residentiële

MyMove helpje een exclusieve residentiële vloot op te bouwen met de ideale mix van groeneauto's, fietsen, scooters en trappen. Samenwonenden gebruiken dan detransportmodus die het beste bij hen past.

Meerdere auto's in een huishoud is een verouderd concept aan het worden in het huidige sociale en stedelijke landschap. Bovendien is het ook een nachtmerrie om te parkeren. Wat als elk wooncomplex een eigen vloot zou hebben die uitsluitend door de samenwonenden wordt gedeeld?

De MyMoveapp maakt het eenvoudig om voertuigen te lokaliseren, te selecteren en te ontgrendelen. De ervaring is naadloos, omdat de betaling direct binnen de app gebeurt.

MyMove wil een alternatieve mobiliteitsoplossing bieden die de meeste flexibiliteit biedt aan haar gebruikers. Laat hen elke dag kiezen tussen auto's, fietsen, openbaar vervoer en andere oplossingen, afhankelijk van hun behoeften - zonder gedoe voor hen.

Voordelen

  • Optimalisatie van het gebruik van activa
  • Verbeterde klantervaring
  • Groene mobiliteit
  • Gemak en zekerheid van parkeren
  • Financieel lichter

Frequently asked questions:
Hoe krijg ik de sleutels van het voertuig?

MyMove is volledig digitaal: geen fysieke sleutels meer om uit te wisselen of te verliezen. Elke MyMove-gebruiker krijgt een digitale sleutel waarmee hij of zij de voertuigen kan vergrendelen en ontgrendelen.

Wat voor soort voertuigen zijn inbegrepen?

MyMove kan 5 verschillende types voertuigen aanbieden: auto's, e-scooters, e-bikes, vrachtfietsen en e-steps.

Hoe zorg je ervoor dat voertuigen altijd beschikbaar zijn?

MyMove is een gesloten ecosysteem. Alleen de leden van de gesloten gemeenschap kunnen het voertuig boeken en gebruiken. De beheerder van het wagenpark kan altijd familieleden toevoegen of verwijderen en hun gebruik bijhouden.