Geef jouw medewerkers de flexibiliteit die ze verdienen!

MyMove...

Bedrijven

MyMove help je bij het opbouwen van een bedrijfswagenpark met de ideale mix van groene auto's, fietsen, scooters en trappen. Jouw medewerkers gebruiken dan hun persoonlijke mobiliteitsbudget op de manier die hen het beste uitkomt.

De MyMove app maakt het eenvoudig om voertuigen te vinden, te selecteren en te ontsluiten en hun budget te beheren. Elk budget dat op het einde van het jaar overblijft, wordt een mooie bonus op hun salaris!

Bedrijfsauto'sworden snel een verouderd concept in het huidige sociale en stedelijke landschap. MyMove wil een alternatieve bedrijfsmobiliteitsoplossing bieden die zowel goedkoper als groener is en jouw werknemers al de flexibiliteit biedt dieze verdienen. Laat hen elke dag kiezen tussen auto's, fietsen, openbaar vervoer en andere oplossingen, afhankelijk van hun behoeften - zonder gedoe voor hen of het bedrijf.

Voordelen

  • Optimalisatie van het gebruik van activa
  • Verbeterde klantervaring
  • Groene mobiliteit
  • Extra inkomsten

Frequently asked questions:
Hoe krijg ik de sleutels van het voertuig?

MyMove is volledig digitaal: geen fysieke sleutels meer om uit te wisselen of te verliezen. Elke MyMove-gebruiker krijgt een digitale sleutel waarmee hij of zij de voertuigen kan vergrendelen en ontgrendelen.

Wat voor soort voertuigen zijn inbegrepen?

MyMove kan 5 verschillende types voertuigen aanbieden: auto's, e-scooters, e-bikes, vrachtfietsen en e-steps.

Wat is het mobiliteitsbudget?

Het mobiliteitsbudget is de mogelijkheid voor Belgische bedrijfswagenbezitters om hun persoonlijke wagen in te leveren in ruil voor een budget dat ze kunnen besteden aan alle soorten mobiliteitsmiddelen (bv. taxi, openbaar vervoer, gedeelde auto's, gedeelde fietsen, enz.).

Waarom is MyMove beter dan een bedrijfswagen?

Afhankelijk van je gebruik van de wagen kan het mobiliteitsbudget zeer interessant zijn: als je slechts een paar keer per week met je bedrijfswagen rijdt maar je kan te voet, met de fiets, per trein of met het openbaar vervoer naar je werk gaan, is de kans groot dat je maandelijks honderden euro's kan besparen.

Hoe zorg je ervoor dat voertuigen altijd beschikbaar zijn?

MyMove is een gesloten ecosysteem. Alleen de leden van de gesloten gemeenschap kunnen het voertuig boeken en gebruiken. De beheerder van het wagenpark kan altijd familieleden toevoegen of verwijderen en hun gebruik bijhouden.